Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pep Sabaté i Rafa Tibau tanquen la participació al Dakar al lloc 19 de camions

Pep Sabaté i Rafa Tibau tanquen la participació al Dakar al lloc 19 de camions

S’ha convertit en l’únic equip espanyol que va aconseguir l’objectiu d’arribar a la meta de Còrdova

L’equip penedesenc pilotat per Pep Sabaté i acompanyat de Rafa Tibau, va tancar la seva participació en el Ral·li Dakar en la posició dinovena –de 44- de la categoria de camions. Era l’únic equip espanyol que quedava viu en la classificació del Dakar, i va aconseguir l’objectiu d’arribar fins a la meta situada a la població argentina de Còrdova (Argentina). L’equip ha superat amb èxit les 14 etapes d’aquesta edició 40 del ral·li, deixant enrere grans obstacles com les imponents dunes de Perú, la pluja i el fang de l’Altiplà Bolivià o la temuda etapa de Fiambala. Un total de gairebé 9.000 km que han completat en la posició número 19 d’entre els 44 participants que van iniciar la carrera i amb la satisfacció d’haver realitzat un gran paper tant des del punt de vista esportiu com a humà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: