Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon començaven amb un lluït castell de focs

Les Festes de Sant Raimon enguany estrenen calendari, concentrat en dos caps de setmana i també estrenen la fórmula de la seva organització, que la gestiona l’Agrupació de Raimons.

Un castell de focs, llançat des de la plaça Penedès el divendres 19 de gener,  obria les activitats de les Festes de Sant Raimon que enguany estrenen calendari, concentrat en dos caps de setmana i també estrenen la fórmula de la seva organització, que la gestiona l’Agrupació de Raimons.

Una entitat que ha decidit recuperar el sopar de l’euro, que s’havia perdut dos anys enrere i que aquest divendres a la nit, just acabat el castell de focs es va tornar a celebrar al teatre Cal Bolet.

La iniciativa va assolir l’èxit que buscaven els organitzadors. De fet es van esgotar ràpidament els 150 tiquets previstos i fins i tot hi va haver gent que es va quedar sense poder entrar.

Els sopar de l’euro era el primer d’un seguit d’actes lúdics i festius que es desenvolupen entre el 19 i el 28 de gener. L’Agrupació de Raimons es mostra convençuda que el resultat serà positiu per la participació de la gent en la majoria d’actes.

Si tenim en compte el resultat de la primera activitat l’èxit de les festes està assegurat. El teatre Cal Bolet feia goig amb les taules parades del sopar de l’euro, per a 150 comensals que per un preu simbòlic tenien pica-pica de primer i fideuà de segon, menges acompanyades d’aigua i de vi del Penedès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: