Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Santa Margarida i els Monjos impulsa una campanya a favor del civisme

Es tracta d’una iniciativa que pretén conscienciar als ciutadans sobre la importància del civisme.

La formació republicana del municipi vol promoure el civisme, un valor que consideren que està a la baixa i que, tal com explica el regidor Josep Arasa, cal impulsar no només des de l’escola i la família, sinó també des de l’Administració.

Per aquest motiu, la campanya vol promoure una sèrie d’actituds cíviques i responsables com ara no aparcar a sobre les voreres, respectar els camins i els llaurats del municipi, no deixar les defecacions dels gossos al carrer, recuperar el costum d’enjardinar els balcons, reciclar els residus o estalviar aigua i recursos, entre d’altres. Per això, pretenen anar a fer la campanya a les escoles i a diversos mitjans, a través d’una sèrie de cartells, que han estat elaborats per dissenyadors locals de manera desinteressada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: