Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La doctrina social de l’església obre el cicle dels grup de diàleg d’aquest 2018

La sala mossèn Vinyeta acollia dilluns al vespre la primera de les xerrades programades per aquest propers mesos dins del cicle que organitza els grups de diàleg de les parròquies de Vilafranca.

El tema amb el qual s’obria el cicle era la doctrina social de l’església, i l’encarregada d’oferir la xerrada era Concepció Huerta, membre del seminari de doctrina i acció social de l’Església de la Facultat de Teologia de Catalunya.
Huerta explicava com ja des de la primera pàgina de la Bíblia es recull un missatge social. Un tema, remarca, que sempre ha estat present a l’Església.
La conferenciant comentava també què el missatge és tractar temes que tenen a veure amb problemàtiques socials i ajudar a millorar la societat en que vivim.
No fer-ho només a nivell religiós, i afrontant temes com la pobresa, l’economia o la corrupció entre altres. El cicle dels grups de diàleg començava aquest passat dilluns, i continuarà aquests propers mesos parlant per exemple sobre immigració, o la persecució dels cristians en alguns països.
També es plantejarà el moment actual de la fe, amb una xerrada que du per nom “Creure encara?”; i s’oferirà una aproximació global a l’evangeli segons Sant Marc.
Totes les xerrades es fan els dilluns, començant a les 9 del vespre, a la sala Mossèn Vinyeta de Vilafranca. Són obertes a tothom i gratuïtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: