Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La col·lecció MACBA ha convidat a diverses famílies a explorar l’art de la performance

És una activitat feta en el marc de l’exposició “Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA” a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca.

“Cossos que fan coses”, és el nom d’aquesta visita performativa per a famílies que es va fer aquest diumenge. L’artista i educadora, Marta Galán, explicava que es tracta d’un taller que vol explorar l’art de l’acció i l’art de la performance.

Es proposa un exercici lúdic i participatiu per a tota la família que pren el cos i l’acció com a epicentre i que proposa transitar l’exposició des de la pròpia experiència física i performativa. Galán recalca que malgrat s’expliquen alguns conceptes teòrics, es tracta d’una activitat que convida a les famílies a interactuar amb les obres.

L’exposició es pot visitar fins al 18 de febrer a la Sala dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: