Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Domènech es reuneix amb el comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal i amb Unió de Pagesos

Aquest dilluns al matí Xavier Domènech, cap de llista de Catalunya en Comú, ha estat a Vilafranca en el marc de la campanya electoral del proper 21 de desembre.

Domènech ha atès als mitjans al Claustre de Sant Francesc, acompanyat del candidat penedesenc Ramon Arnabat. Després de reunir-se amb el comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal i amb representants del sindicat Unió de Pagesos, Domènech ha comentat que es tracta de dos sectors importants per el país que estan patint les retallades dels últims governs de Convergència i Unió i de Junts pel Sí, i que calia recollir les seves demandes i poder plantejar solucions.
Ramon Arnabat, per la seva banda, ha explicat que volien fer la trobada amb la premsa en un espai com el Claustre de Sant Francesc per posar de relleu la manca d’inversions del govern de la Generalitat en la vila i en la comarca. Ha recordat que tant la seva proposta de fer un espai per a gent gran al Claustre, com la segona biblioteca per Vilafranca o projectes relacionats amb la cobertura de les vies van ser aprovats malgrat l’oposició de Junts pel Sí per el Parlament i inclosos en els pressupostos de la Generalitat, però que no s’aplicaven.
Xavier Domènech ha volgut també remarcar el seu missatge que Catalunya en Comú és la única candidatura que aposta per trencar els blocs actuals i mirar d’oferir solucions que permetin avançar en l’actual situació de bloqueig institucional que viu Catalunya. Després de l’aplicació del 155; però també ja abans amb l’aposta del Govern per una via unilateral per fer avançar el procés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: