Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca participa a l’acte commemoratiu de la Declaració Universal dels Drets Humans

L’Ajuntament participa en aquesta commemoració, la dels 69 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans, que es farà a Barcelona.

El proper dimarts 12 de desembre, al Museu d’Història de Catalunya a Barcelona, tindrà lloc l’acte commemoratiu dels 69 anys de la Declaració Universal de Drets Humans. L’acte està organitzat per l’Associació per les Nacions Unides a Catalunya i compta amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.
L’acte consistirà en la lectura dels articles de la declaració dels Drets Humans per part de diferents personalitats de la societat catalana, com a inici de les activitats commemoratives del 70è aniversari de la Declaració al 2018.
L’Associació per les Nacions Unides vol expressar, amb aquest esdeveniment, la voluntat de contribuir sempre, des de Catalunya, als ideals internacionals dels drets humans i la pau.
L’Ajuntament de Vilafranca és soci protector de l’Associació i ha organitzat conjuntament amb ella diverses activitats, com l’exposició dedicada a la divulgació de l’Agenda 2030–Objectius de Desenvolupament Sostenible que es va presentar el mes d’octubre d’enguany a l’espai expositiu del passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: