Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Acull es reactiva amb la voluntat de continuar treballant en suport als refugiats

El col·lectiu organitza una xerrada aquesta setmana per presentar el projecte Jasmine School, de centre autogestionat a Atenes que acull refugiats que fugen del conflicte sirià.

Aquest dijous Vilafranca Acull organitza una xerrada per tal d’explicar la situació dels refugiats que fugen del conflicte sirià i que es troben refugiats a Grècia. De fet, se centrarà en bona part en explicar l’experiència del col·lectiu “Refugio” i els voluntaris d’un projecte autogestionat i de solidaritat que és la “Jasmine School”, a Atenes.
La xerrada, a les 8 del vespre aquest dijous al Casal Popular, la realitzaran Ivan Penalva i Lorena Hernández, activistes pels drets humans; membres del col·lectiu “Refugio” i voluntàries d’un projecte autogestionat i de solidaritat a la ” Jasmine School”, a Atenes.
La xerrada es basarà, primerament, en l’exposició del context geopolític actual envers a la guerra, i en conseqüència, de la situació actual de les persones refugiades, aprofundint a la situació d’aquestes persones a Grècia.
Seguidament en l’explicació del projecte a la “Jasmine School” i amb l’anàlisi sociopolític de la societat i les institucions europees envers a la vulneració dels drets humans.
Des de Vilafranca acull expliquen que destinen a aquest projecte 1.000 € dels que es van recollir en el concert solidari que van organitzar el passat 31 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: