Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La targeta de Vilafranca Comerç oferirà descomptes per als usuaris del Complex Aquàtic

Tots els usuaris de la targeta de Vilafranca Comerç podran gaudir de descomptes especials en l’accés als serveis del Complex Aquàtic de Vilafranca, gràcies a l’acord al que han arribat les dues parts.

Els accessos a les piscines climatitzades i exteriors, al solàrium exterior, la sauna i zona d’hidromassatge, la sala de fitness i el servei d’assessorament esportiu tindran descomptes substancials per als usuaris de la targeta que entrin al Complex de dilluns a divendres, de 6 a 9 del matí o de 2/4 de 9 a 2/4 d’11 de la nit; els dissabtes, de 9 del matí a 8 del vespre, i diumenges i festius, de 9 del matí a 2 del migdia.
D’aquesta manera, la targeta de fidelització de Vilafranca Comerç compleix amb un dels objectius que els comerciants es van marcar quan van posar en marxa el projecte: convertir-la en una autèntica targeta urbana. Des de Centre Vila no descarten anar ampliant en els pròxims mesos els descomptes en altres serveis de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: