Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A presó l’autor de dos robatoris amb força interior de domicili a Vilafranca

La detenció va ser possible gràcies a l’avís dels testimonis que van alertar d’un jove que es trobava saltant pels terrats de diversos edificis d’un carrer de Vilafranca del Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca detenien a la Vila, el passat 7 de desembre, un home espanyol, de 19 anys i veí de Vilanova, com a presumpte autor d’un robatori amb força interior de domicili i dos furts a la via pública de dos telèfons mòbils.
Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 8 del vespre, quan els agents van tenir coneixement, gràcies als veïns, que un home estava saltant pels terrats dels edificis d’un carrer de Vilafranca. Immediatament es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca de l’individu fins que el van localitzar en un dels terrats. Així mateix van tenir coneixement que s’acabava de produir un robatori interior de domicili en un dels àtics del mateix carrer.
Els agents van escorcollar dues motxilles que duia el jove, i van localitzar els objectes sostrets en el robatori. El van detenir com a presumpte autor del robatori amb força.
Es dona la circumstància que la Policia Local de Vilafranca havia resolt un robatori amb força a l’interior de domicili, comés el 3 desembre, al municipi de Santa Margarida i els Monjos, en el qual el jove detingut també hauria participat, motiu pel qual l’havien detingut, el 6 de desembre.
Així mateix, els agents van esbrinar que el detingut també havia estat el presumpte autor del furt de dos telèfons mòbils: un el mes de novembre a Vilafranca i un altre a Barcelona el mes d’agost, motius pels quals també va quedar detingut.
L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: