Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el programa d’actes de les festes d’hivern en el que es recupera el sopar de l’euro

Del 19 al 28 de gener tindran lloc les Festes de Sant Raimon de Vilafranca o festes d’hivern.

Aquest dimecres a la tarda es presentava en roda de premsa el programa d’actes, un seguit d’activitats que començaran dies abans de l’inici de les festes amb la missa solemne en honor a Sant Raimon de Penyafort i cant dels goigs. El regidor de cultura, Raimon Gusi, explicava que malgrat ser el dia 7 el sant, enguany se celebrarà el dia 8 ja que el 7 cau en diumenge.

Un dels actes que no apareix al programa, i que tindrà lloc el dia 13, és el sopar de Raimons i Raimundes ja que se li vol donar un caire més privat. Però enguany farà 40 anys d’aquest sopar i per a l’ocasió s’ha convidat a Raymon Rubik, un conegut mag afincat a Madrid i que farà un espectacle amb cubs de Rubik.

El dia 19 se celebrarà al teatre Cal Bolet el sopar de l’euro, un dels actes més reclamats i que enguany es torna a recuperar. Tot seguit, hi haurà un concert a càrrec de Gina & The Tònics. També tindran protagonisme els espectacles als bars dels dies 19 i 20. El diumenge 21al migdia se celebrarà a la rambla de Sant Francesc el 13è concurs popular d’estirada de corda.

Una de les novetats d’aquesta edició tindrà lloc el divendres 26 a la Capella de Sant Pelegrí, es tracta del Tast Raïm-on en el qual es podran tastar vins de diferents zones de la DO Penedès a càrrec del viticultor Raimon Sadurní.

També hi haurà actes per als més petits dissabte 27 amb la tarda infantil a la plaça Jaume I organitzada pels diferents esplais de la vila. Aquell mateix dia a les 12 de la nit el teatre Cal Bolet acollirà un any més la Festa dels Raimons amenitzada pel grup Raggatunning.

L’organització d’ aquesta edició l’entoma únicament l’Associació Cultural de Raimons i Raimundes amb l’aportació de 15.000 euros per part de l’ajuntament i deixant de banda la Coordinadora de les festes d’hivern que era present anys enrere. Un altre dels canvis és la reducció dels dies que duren les festes passant a celebrar-se en dos caps de setmana i acollint només actes festius.

Durant totes les festes es farà un concurs d’instagram amb el hashtag #FSR18. Hi haurà 3 premis, el primer serà un premi econòmic, els altres dos guanyaran entrades per a espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: