Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plaça de la Vila s’omple exigint l’alliberament de Junqueras, Forn i els dos Jordis

Aquest dilluns a les vuit del vespre es va tornar a viure una concentració ciutadana multitudinària a la plaça de la Vila de Vilafranca.

Just desprès que al matí es va saber que només una part del govern podia sortir de la presó, que quedaven tancats Oriol Junqueras, Joaquim Forn, a més de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. En aquest cas predominaven els cartells amb llaços grocs, símbol de la reclamació del seu alliberament.

El president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada i la coordinadora de l’ANC a Vilafranca, Esther Güell, es van tornar a adreçar a la plaça, que era plena, però potser no tan com en les darreres ocasions.

Parellada reconeixia que al matí esperaven que tots els empresonats poguessin tornar a casa.

Esther Güell apuntava que no s’entén de cap manera el risc de reincidència que argumenta el jutge.

Els representants de les dues entitats van mostrar la seva indignació per la situació. Davant de l’ajuntament, junt amb l’alcalde, hi havia una representació de regidors de tots els grups municipals, excepte del PP.

Com cada dia músics del Penedès van interpretar el Cant dels Ocells. En aquesta ocasió es va avançar a les vuit del vespre l’actuació i comptava amb un nombrós grup de músics i diversitat d’instruments.

Desprès els músics i la gent que hi havia a la plaça van interpretar el cant dels segadors.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: