Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plaça de la Vila acull una concentració amb cantada de nadales en suport als presos polítics

Diumenge dia 24 de desembre l’ANC, conjuntament amb Omnium Cultural i Músics x la Llibertat, va organitzar a la plaça de la vila una concentració en suport dels presos polítics.

Amb el nom ‘Un cant a la Llibertat’ es tractava de cantar nadales per a recordar que aquestes festes hi haurà 4 persones que continuaran a la presó. Quan feia pocs dies de les eleccions del 21D, la coordinadora de l’ANC a Vilafranca Esther Güell, va fer una lectura positiva de com havien estat els resultats tenint en compte tot el que s’ha tingut en contra. Güell feia esment a la incògnita de qui serà el proper president o presidenta del Govern de la Generalitat. Recorda que JxCat només té en ment un candidat que és Carles Puigdemont però afegia que tal i com està la situació caldrà esperar al mes de gener per veure com evoluciona la política.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: