Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat de Nadal s’ha instal·lat a la rambla de Sant Francesc durant el cap de setmana

En aquesta ocasió, el fet que caigués en cap de setmana ha fet que hi hagués més moviment.

Aquest cap de setmana passat, es va instal·lar a la rambla de Sant Francesc el mercat de Nadal.
El mercat estava format, com és habitual, per parades de pintura, brocanters, artesania alimentària i d’artesania elaborada a partir de diferents productes i tècniques. Aquest mercat se celebra a les portes del dia de Nadal i del dia de Reis. En aquesta ocasió, el fet que caigués en cap de setmana ha fet que hi hagués més moviment. Ho explica la responsable de l’Associació de Brocanters, Pintors i Artesans Anna Subirats.

Entre els paradistes hi havia una de les habituals en aquesta mena de fires, la pintora artística Montserrat Socias, que explicava la finalitat del mercat per a una artista com ella.

Al mercat també hi havia la presència de la parada dels administradors de la festa major de Vilafranca 2018, que oferien els seus productes de marxandatge i loteria de La Grossa.

Ribas, que també és la presidenta de l’Associació de Veïns del Centre, valorava en positiu que es vagin fent fires i mercats com el de Nadal i de Reis.

A banda d’aquests mercats especials, coincidint amb Nadal i el dia de Reis, cada segon diumenge de mes se celebra el mercat d’artesania, pintors i brocanters, amb més de 50 parades que elaboren productes artesanals a partir de diferents productes i tècniques.

El mercat l’organitza el Col•lectiu d’Artesans del Penedès, amb el suport del Servei de Comerç, Turisme i Mercats de l’Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: