Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Subirats organitza l’acte de cloenda dels 1.100 anys del Castell de Subirats

Aquest 2017 ha estat per Subirats un any de celebració, commemorant els 1.100 anys del Castell de Subirats amb un calendari d’actes ple de propostes.

A les acaballes d’aquesta fita, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat per aquest dissabte, l’acte de cloenda dels 1.100 anys del Castell de Subirats.

L’acte, que se celebrarà al Castell de Subirats, començarà a les 5 de la tarda amb la presentació del llibre “El Castell de Subirats. 1.100 anys d’història” editat per l’Ajuntament.

El llibre, redactat per Xavier Esteve i Josep Anton Pérez de Tríade Serveis Culturals, ha comptat amb la col·laboració de Lluís Rius, Kamen Sablev, Mireia Sabaté, Dani López, Francesc Perea, Josep Bosch, Ita Boada, Kathy Lindstrom, Iñaki Ozcáriz Raventós, Xavier Xortó, Montse Rubio i Joan Rosselló.

En acabar la presentació del llibre es farà el lliurament de premis del sorteig organitzat en el marc del 13è Subirats Tasta’l en benefici de la Marató de TV3. Els artistes de Subirats Mª Assumpció Raventós, Terra i Foc, Cathrine Bergsrud, Josep Massana i El Gat Miau han cedit una de les seves obres per col·laborar amb aquesta causa solidària.

A continuació, a les 6 de la tarda, l’església del Castell de Subirats acollirà el concert ofert per la Coral Llebeig de Sant Pau d’Ordal i seguidament, l’actuació del Quartet Altimira. Com a punt final, s’oferirà un petit refrigeri als assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: