Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Daniel Jándula presenta avui a Vilafranca ‘Tener una vida’

‘Tener una vida’ és una novel·la singular sobre la temptació de desaparèixer.

L’acte tindrà lloc aquest vespre, a les vuit, a la sala dels Trinitaris, organitzat per l’editorial Candaya i la Llibreria L’Odissea. Daniel Jándula, escriptor malagueny arrelat al Penedès, estarà acompanyat de dos presentadors vilafranquins: el físic Rafa Agustín i la matemàtica Conchi Hito, que a més de grans lectors i molt amics d’en Daniel. La formació científica dels presentadors ajudarà els lectors a entendre algunes de les claus d’una novel·la, on la reflexió científica té molta importància.

L’acte de Vilafranca serà el cinquè d’una llarga ruta de presentacions per diferents punts de la península.

Després d’anys instal·lat a l’apatia, el protagonista sense nom de ‘Tener una vida’ decideix marxar a l’altra punta del món amb l’esperança de dotar els seus dies d’un sentit que la rutina li ha negat sempre. En llevar-se el dia que ha de marxar, descobreix que ha perdut el vol i que l’avió que havia d’agafar ha desaparegut al mar sense deixar rastre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: