Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Concert d’orgue de Sant Esteve a la Basílica de Santa Maria anirà a càrrec de Jonatan Carbó

Com ja és habitual, el dia de Sant Esteve al migdia la Basílica de Santa Maria acull aquest concert d’orgue que organitza Amics de l’Orgue de Vilafranca. De fet, aquest 2017 es celebra la 64ena edició

L’entrada al concert és lliure, amb aportació econòmica voluntària, i anirà a càrrec enguany de l’organista vilafranquí Jonatan Carbó.
Va estudiar orgue al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb la professora Maria Nacy, obtenint el Títol Superior d’Orgue i els Premis d’Honor de Grau Mitjà i Superior. Posteriorment va realitzar estudis de postgrau i ha ampliat la seva formació amb nombrosos cursos.
Ha ofert recitals en orgues d’arreu de Catalunya, Illes Balears, Espanya i França. El dia de Sant Esteve interpretarà un programa ben adient per a l’orgue romàntic-sinfònic de la Basílica de Santa Maria, construït el 1942 per l’orguener barceloní Gaietà Estadella. Consistirà en obres de Louis Vierne, César Franck, Max Reger i Cristòfor Taltabull.
El concert tindrà una durada aproximada de 40 minuts, serà d’entrada lliure amb una aportació econòmica voluntària per contribuir al concert i al manteniment de l’orgue i compta amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: