Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes ha organitzat jocs infantils i una escudella popular pel seu 40è aniversari

Dins dels actes de celebració de seu 40è aniversari l’Associació de Veïns de Les Clotes ha organitzat aquest diumenge una trobada infantil amb jocs gegants tradicionals i autos de xoc ecològics.

Els  jocs eren gratuïts i s’emplaçaven al carrer Torrelles de Foix de dos quarts d’onze del matí a dos quarts d’una del migdia.

El president de l’Associació de Veïns, Patro Recober, destaca que dins dels diferents actes que s’organitzen al llarg de l’any, enguany s’ha volgut dedicar també alguna activitat al 40è aniversari i s’ha volgut prestar atenció alguna activitat adreçada al públic infantil.

D’altra banda també per celebrar l’aniversari es va pensar en fer una pallea popular, que amb l’arribada del fred s’ha acabat convertint en una escudella.

També es vol organitzar una activitat pel col·lectiu jove, que finalment es traslladarà a l’any vinent.

Aquest diumenge al carrer Torrelles hi feia força fred. Això no va impedir , però, que alguns nens i nenes es disposessin a jugar amb jocs gegants tradicionals. Hi havia una oca, escacs, les dames o un futbolí i també xanques per als més atrevits.

Desprès, i per treure’s el fred del damunt, es podia participar en el dinar al local de l’associació de veïns que consistia en una escudella popular. Una escudella que contenia ingredients tan energètics i clàssics com la botifarra negra i la pilota. Un dinar al que hi van participar unes cinquanta persones.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: