Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ampolla, el proper 13 de gener, destinarà els seus beneficis a Ampert

El proper dissabte 13 de gener es realitzarà la 35ena edició de la Campanya de l’Ampolla que organitza Joves Cristians de Vilafranca.

Els beneficis de l’edició d’enguany aniran destinats a l’Associació Ampert, l’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic amb seu a Vilafranca que té com a objectiu el servei de transport i acompanyament per a persones malaltes de càncer amb necessitats de tractament. La campanya és una activitat organitzada per Joves Cristians de Vilafranca en la qual hi col·laboren diverses parròquies i entitats de Vilafranca i comarca que consisteix en la recollida d’ampolles de cava buides que han quedat després de les festes nadalenques. Fruit dels problemes que dona netejar-les després, des de Joves Cristians es demana, com és habitual, que a més de guardar-les, si és possible, es tregui l’etiqueta de les ampolles: una acció que duplica el preu de l’ampolla. Enguany, en col·laboració amb la Campanya “El Contenidor d’Or” de l’Ajuntament de Vilafranca, es recollirà també qualsevol tipus de vidre a més de les ampolles de cava buides. Des de Joves Cristians s’agraeix la col·laboració de totes les persones que fan possible aquesta gran acció solidària passades les festes de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: