Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum ha acollit la presentació del número de la revista Mirmanda dedicat al vi

#Llibresdevi és un cicle de presentacions per donar a conèixer diferents novetats editorials del món del vi.

Vinseum acollia aquest dissabte la darrera presentació de la temporada. En aquest cas es presentava el número especial 10/11 de la revista de cultura Mirmanda, un monogràfic dedicat al vi català: ‘Vi.cat. Patrimoni i cultura del vi català’.
L’acte comptava amb la presència d’Òscar Jané, director de la revista.

Mirmanda és una revista de cultura de la Catalunya Nord que té com a objectiu “donar veu i sortida a temes fonamentals que atenyen la realitat cultural, social o econòmica” i “ser l’altaveu també de recerques locals, creuades, interdisciplinars o temàtiques”. En el cas d’aquest monogràfic, diversos articles de diversos autors responen moltes preguntes sobre el paper del vi en la nostra cultura.

El monogràfic compta amb un article del vilafranquí Joan Cuscó titulat ‘D’un país de vinyes i vins’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: