Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC denuncia la manca de projecte urbanístic per la vila de l’equip de govern

Els dos regidors de Vilafranca en Comú han recordat que fa un any van fer una proposta, a través d’una moció, per constituir a l’Ajuntament una comissió d’Urbanisme que l’equip de govern va rebutjar.

La proposta pretenia poder consensuar propostes i projectes urbanístics que permetessin treballar els projecte amb perspectiva de conjunt i amb participació ciutadana. En aquell moment des del govern municipal se’ls va dir que ja hi havia projectes avançats i que aviat es veurien els resultats. Ramon Arnabat i Toni Peñafiel han explicat que a hores d’ara encara no n’han vist cap de projecte. I que el poc que els arriba és a través dels mitjans de comunicació.
Toni Peñafiel explicava que el cas del carrer del Comerç és una mostra d’aquesta manera de treballar del govern municipal sense projecte definit ni consens. Un projecte que està aturat des de fa 10 anys i que s’hauria de plantejar de manera global una planificació del barri del Molí d’en Rovira.
Per la seva banda, Ramon Arnabat posava l’accent en la manca de projecte urbanístic per Vilafranca que detecten en les accions que empren l’equip de govern.
Han insistit en recordar la seva proposta de Comissió Municipal d’Urbanisme presentada fa un any, i en la necessitat de planificar en conjunt i no fent pedaços i projectes parcials que no ofereixen solucions als dèficits urbanístics que te Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: