Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La IV edició de la caminada per la Marató organitzada per l’IEP, Bosc Verd i CEP serà diumenge

Es farà en aquesta edició una caminada d’uns 12 quilòmetres, que transcorreran per els municipis de Mediona, Sant Joan de Mediona i Font-rubí.

Es una caminada circular que sortirà de l’església de Santa Maria de Bellver, passarà per Sant Vicenç del Morro Curt, i arribarà a Sant Salvador de les Peres. Des d’allà es començarà el camí de tornada, com explica des del Centre Excursionista del Penedès Toni Inglada.
Per participar a la caminada cal fer una aportació que dóna dret a una samarreta i un refrigeri en acabar, i que des de l’organització fixen en uns 10 euros. En les tres edicions anteriors s’han recollit més de 800euros, i el 2015 es van superar els 900, com apunta Pilar Tarrada, de l’Institut d’Estudis Penedesencs.
A 2/4 de 9 del matí els participants es concentraran a l’aparcament de sorra al costat de l’Hospital Comarcal per repartir-se en vehicles particulars per anar fins el punt de sortida de la caminada, a l’església de Santa Maria de Bellver. És una caminada accessible a tothom, cal anar-hi esmorzat tot i que es farà una parada per recuperar forces, i portar roba i calçat adequat per caminar per la muntanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: