Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un detingut per robatori amb força i maltractaments en l’àmbit de la llar

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vilafranca van detenir, el dia 2 de novembre, un home espanyol de 19 anys i veí de Vilafranca.

El van detenir com a presumpte autor d’un furt, un delicte de robatori amb força, un delicte de receptació i per una ordre en vigor de recerca i detenció.

La investigació es va iniciar el 30 d’octubre amb la denúncia d’un robatori en un domicili de Vilafranca. La víctima, que sospitava de l’exparella sentimental de la seva filla, va trobar la casa regirada i va comprovar que li faltava un ordinador portàtil, una videoconsola i dos-cents euros en efectiu.

Dos dies abans, la seva filla va denunciar a comissaria al jove, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Paral·lelament, el 29 d’octubre, una treballadora de l’hospital va denunciar el furt de la seva bossa de mà de l’interior del despatx on els treballadors deixen les seves pertinences durant el torn de treball.

Finalment, el dia 2 de novembre, la Policia Local va detenir el jove quan es va personar a les seves dependències per denunciar la pèrdua del seu document d’identitat. Els agents van comprovar que tenia una ordre de recerca i detenció en vigor, emesa per un jutjat penal de Tarragona.

Durant l’escorcoll de les pertinences del detingut, els agents van localitzar a l’interior d’una motxilla un ordinador portàtil, telèfons mòbils, rellotges i joies. El jove, que no podia acreditar la procedència dels objectes, també va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

El detingut va ser traslladat a dependències dels Mossos on també va ser investigat com a presumpte autor del delicte de robatori amb força al domicili de la seva ex-sogra, i com a presumpte autor de maltractaments en l’àmbit de la llar. Els investigadors van comprovar que el jove coincidia amb la persona enregistrada a les imatges de l’hospital. Per aquest motiu també va quedar detingut pel delicte de furt a l’hospital.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: