Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca organitza divendres una parada per enviar cartes de suport als presos polítics

Els republicans animen a la ciutadania a mostrar el seu suport enviant missatges als presos polítics que són en presons espanyoles.

Des d’ERC de Vilafranca es recorda què divendres farà més d’una setmana que el vicepresident Oriol Junqueras i set consellers més són a la presó, acusats de delicte de sedició per complir amb el programa electoral votat per a la ciutadania. I en farà 25 que el Jordi Cuixart i en Jordi Sànchez van ser empresonats per participar en una manifestació.
Davant d’aquest atac a la democràcia i als drets civils i polítics que ha rebut les mostres de rebuig de la ciutadania en multitudinàries manifestacions a Vilafranca i arreu del país, des d’ERC es vol apropar i fer notar l’escalf i el suport que reben aquests líders independentistes per part del poble.
És per això que divendres 10 tindran una parada a la plaça de la vila per tal que la gent pugui escriure i enviar missatges d’ànim i suport a tots els presos polítics. Des d’ERC es facilitarà les adreces, sobres i paper per enviar les cartes. La parada estarà oberta des de 2/4 de 6 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. Des d’ERC s’anima a tota la ciutadania a seguir mobilitzant-se en les accions que hi haurà per tal de defensar l’alliberament dels presos polítics i la majoria per la República.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: