Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC envia més de 300 cartes de suport als presos polítics de gent de Vilafranca

Aquest divendres tornaran a repetir l’experiència, amb la carpa que ja van instal·lar la setmana passada a la plaça de la vila per tal de recollir les cartes que volien enviar els ciutadans.

Els republicans animen a la ciutadania a mostrar el seu suport enviant missatges als presos polítics que són en presons espanyoles
“Estimat Oriol”, “Benvolgut Raül” o “Company Jordi”, així comencen algunes dels centenars de cartes que ciutadans i ciutadanes de Vilafranca han fet arribar als presos polítics catalans que es troben empresonats de forma totalment injusta a les presons espanyoles.
En aquest sentit la portaveu d’ERC Vilafranca, Mònica Hill apunta que com a molt destacable “la reacció de la gent, les ganes de mostrar el seu suport als consellers i vicepresident que estan empresonats”. En aquest sentit, ERC ha decidit organitzar aquest divendres una nova parada a la plaça de la vila per seguir mostrant el suport. La parada estarà oberta de 2/4 de 6 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. Des d’ERC s’anima a tota la ciutadania a seguir mobilitzant-se en les accions que hi haurà per tal de defensar l’alliberament dels presos polítics i la majoria per la República.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: