Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC defensa les institucions catalanes davant el que qualifica de cop d’Estat de PP PSOE i C’s

ERC marca el 21D com la data per recuperar-les.

El president comarcal d’ERC a l’Alt Penedès, Pol Pagès, acompanyat de l’alcaldessa de Sant Pere de Riudebitlles, Rosa Mª Esteve i el regidor vilafranquí i candidat, Pere Sàbat, ha destacat la importància de les properes eleccions del 21 de desembre. Pagès assenyala que els catalans s’ho juguen tot.

Pol Pagès va fer una gran defensa de les institucions i del municipalisme reivindicant la bona gestió i l’esperit de transformació, unes qualitats que en el procés constituent “han de permetre als ajuntaments tenir més capacitat per donar resposta a les necessitats dels veïns”. Per la seva banda Rosa Maria Esteve, alcaldessa de Sant Pere de Riudebitlles, va posar l’alerta davant els que apliquen la suspensió de la democràcia a Catalunya. Finalment Pere Sàbat, va afirmar que en les eleccions també està en joc el retorn dels presos polítics i restituir les institucions catalanes.

Sàbat també assenyalava que amb les eleccions cal eixamplar la base de l’independentisme i implementar la República. Per ERC aquest és el plebiscit que l’Estat no ha permès fer i per tant és l’oportunitat per reiterar una vegada més la voluntat de la ciutadania d’esdevenir una República.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: