Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Bolet i l’Auditori, nominats als Premis ARC en la categoria de millor programació

Cal Bolet i l’Auditori, nominats als Premis ARC en la categoria de millor programació

Un total de 63 nominats entre produccions i programacions del més destacat de la temporada d’aquest 2017 competiran a la 15 edició dels Premis ARC, el proper dimarts 5 de desembre.

La programació de la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ha estat nominada en la categoria de Millor programació de Teatre o Auditori. Competeix per aquest premi amb el Teatre Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori Atrium de Viladecans i l’Auditori de l’Ateneo de Banyoles.
L’Auditori i Cal Bolet, gestionats per la Regidoria de Cultura, ofereixen una programació estable de teatre, música i dansa, amb la voluntat que l’oferta d’espectacles sigui una mostra de la producció escènica i musical més recent del nostre país, tot combinant continguts i gèneres ben diversos. La temporada s’inicia el mes d’octubre i finalitza el mes de juny.
Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits relacionats amb la feina que fa tot el sector de la música, és a dir, no només la feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades. Per això, el valor d’aquests premis rau en el fet que són escollits per professionals de la indústria musical del directe, amb el suport d’altres actius del sector com l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l’Acadèmia de la Música Catalana.
Els guardons dels XV Premis ARC es faran públics i es lliuraran dimarts 5 de desembre al Mercat de les Flors, en una gala que es podrà seguir en directe per per iCat i, a partir de les 10 de la nit, pel Canal 33.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: