Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bons resultats del projecte de cooperació entre el Penedès i Uruguai

El Most vivia aquest diumenge un dels moments més destacats pel que fa a la presència d’Uruguai com a país convidat al festival.

D’una banda, es presentaven a l’auditori del Vinseum les conclusions del projecte de cooperació que des de fa 5 anys s’ha establert entre el Penedès i la regió uruguaiana de Canelones, també zona vitivinícola. I, d’altra banda, tenia lloc a la Plaça Jaume I un dinar amb “asado uruguayo” i vins d’aquest país que va comptar amb la participació d’unes dues-centes persones, exhaurint tots els tiquets disponibles.

Alejandro Pinzón és el coordinador del projecte de cooperació entre el Penedès i Uruguai que està encapçalant el Vinseum. Pinzón explica que hi ha molts punts en comú entre les dues zones vitivinícoles i que els uruguaians estan aplicant als seus cellers les estratègies de col·laboració públic – privades per a impulsar l’enoturisme que han començat a funcionar d’uns anys ençà a Catalunya.

Les dues activitats programades aquest diumenge van tenir una alta participació, fet que demostra l’interès que genera el projecte.

A l’“asado”, els comensals van poder combinar la vedella i el “choripan” que cuinava a la mateixa plaça la gent del restaurant Montevideo de Castelldefels amb vins uruguaians de la varietat Tannat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: