Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Zero és la proposta de dansa per aquest diumenge a Cal Bolet

Zero és la proposta de dansa per aquest diumenge a Cal Bolet

Aquest diumenge 29 d’octubre, a les 7 de la tarda, es presenta l’espectacle de la temporada de dansa Zero de la companyia Humanhood.

Si comencem en el punt zero, un lloc sense records, com podríem mirar la realitat i experimentar la vida?
Un espectacle visual, de so fascinant, il·luminació hipnotitzant i moviment virtuós on els dos ballarins s’enreden a través d’un viatge ritualista. L’experiència d’aquesta impactant i poderosa dansa ens transporta en un món de somnis, d’ imaginació i de bellesa.
La companyia Humanhood es va formar el 2014 sota la direcció artística de Rudi Cole, de Birmingham; i Júlia Robert, de Barcelona. Tots dos es van formar en terres britàquines.
Humanhood treballa en col·laboració amb artistes internacionals de diversos camps i té com a objectiu crear produccions immersives de dansa fusionant llum, so i moviment. La companyia explora múltiples enfocaments sensorials utilitzant olors i instal·lacions de so de 360 graus dins els seus espectacles. La investigació darrere de les creacions de Humanhood resideix en la seva curiositat per la física i la consciència humana, la fusió i l’adaptació del procés creatiu amb el tema de la recerca en si mateix.
Zero és la primera producció de llarga durada de la companyia, estrenada l’1 d’octubre de 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: