Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tastets al mercat han començat una nova temporada amb Els Vinardells

Aquest dissabte començava una nova temporada dels Tastets al Mercat.

La placeta de santa Maria tornava a acollir l’activitat d’aquesta proposta de dinamització del mercat dels dissabtes que inclou la promoció de productes de la terra, amb la presència d’una food truck i elaboradors de vi o cervesa, i una actuació musical amb intèrprets que generalment són del Penedès.
La tècnica de mercats Ariadna Corbella recorda que el mercat dels dissabtes de Vilafranca és mil·lenari i que porta unes 20.000 persones cada setmana a la capital de l’Alt Penedès. Els esforços del servei de mercats se centren en promocionar els productes de la terra amb propostes com els Tastets.

En aquesta ocasió, l’actuació musical anava a càrrec del grup de grallers Els Vinardells, que hi presentaven el seu espectacle ‘Separar el gra de la gralla’ acompanyats per l’actriu Roser Ràfols.

Els Tastets al mercat es fan cada primer dissabte de mes a la placeta de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: