Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní concedeix prop de 17.000 euros en ajuts a l´escolarització per al curs 2017/18

L´Ajuntament de la capital del cava destinarà 16.915 euros a beques d´ajut a l´escolarització per al curs 2017-18, que es repartiran entre un total de 237 beneficiaris.

De totes les peticions rebudes durant el termini de presentació de sol·licituds se n´han desestimat 25. Aquestes subvencions concedides permeten cobrir el cost de llibres i material escolar, així com sortides escolars i colònies, d´aquelles famílies amb necessitats socioeconòmiques i que acreditin la seva situació. Els ajuts volen contribuir a que la igualtat en el dret d´accés a l´escolarització sigui real i efectiva, i també reduir la despesa econòmica relativa a l´escolarització. L´import de l´ajuda va des dels 20 euros als 120 euros, depenent dels barems i de l’etapa escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: