Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most s’inaugura amb ‘Happy End’, de Michael Haneke

El Most arriba a la seva setena edició amb 5 títols d’estrena, 38 films de temàtica vitivinícola i 22 curtmetratges.

El festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava Most arriba a la seva setena edició. Tindrà lloc del 2 al 12 de novembre al Penedès i al Priorat i amplia la seva oferta de pel·lícules amb 5 títols d’estrena a la secció Gran Reserva, 38 films de temàtica vitivinícola que competeixen a la secció Collita i 22 curtmetratges que també poden recollir premi a la secció Brot.

El festival, organitzat per Vinseum i Cineclub Vilafranca, afronta una edició marcada per uns continguts que parlen de la complexitat social de l’actualitat, també en la cultura del vi.

Cinematogràficament, el festival segueix apostant per la qualitat en totes les seves seccions, com explica el president de Cineclub Vilafranca Manel Balaguer, qui també destaca una de les novetats d’enguany, la presència d’Uruguai com a país convidat.

A banda de les seccions competitives Collita i Brot, la secció Gran Reserva permetrà veure a Vilafranca 5 preestrenes molt esperades.

La pel·lícula de Michael Haneke ‘Happy end’ inaugurarà el festival el dijous 2 de novembre a l’auditori municipal, que s’estrena com a espai de projecció. Ambé es podran veure les pel·lícules ‘Dos mujeres’, de Martin Provost, ‘C’est la vie’, dels realitzadors de la famosa ‘Intocable’ i el biopic musical ‘Django’. El Most es clourà amb ‘Tierra firme’, de Carlos Marqués-Marcet.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha tancat la presentació de la setena edició del Most felicitant els organitzadors per la proposta i recordant l’aposta contínua del festival per la qualitat.

El Most Festival compta, a més de les seccions troncals, amb moltes activitats paral·leles com el cinema als cellers, el Most a les escoles o el Minimost. Tota la informació relativa al festival es pot trobar a la web www.mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: