Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament reconeix la tasca de la policia local en un any especialment complicat

En el marc de la celebració anual del Dia de la Policia aquest dijous al vespre s’ha fet l’habitual acte de reconeixement als cossos policials i als ciutadans que hi ha col.laborat.

Un acte presidit per l’alcalde de Vilafranca i que es va fer a l’Auditori amb un marc festiu. L’alcalde en nom de l’ajuntament reconeixia la tasca a la policia. Especialment en uns anys complicats, amb la crisi econòmica, les amenaces terroristes, l’incivisme i també enguany amb el procés polític.

En el transcurs de l’acte el regidor de seguretat, Joan Manel Montfort, va fer balanç de les actuacions de l’any i també de les millores que ha implementat l’ajuntament. En els equipaments, com vehicles elèctrics, o armilles de seguretat. També va felicitar la tasca policial en moments complicats com els atemptats del 17 d’agost o el dia del referèndum.

També el cap de la policia local, Albert Romero, va destacar la tasca del cos durant l’any, per la feina feta. També es van reconèixer altres cossos, per la col.laboració, com els mossos d’esquadra i també 5 ciutadans per les seves accions. Una menció especial per a dos membres de la policia local que van salvar la vida d’un ciutadà amb el desfibril·lador.

El cap de la policia destaca també que aquest any han augmentat els serveis del cos a la ciutadania.

Es van fer condecoracions a ciutadans i es van lliurar les medalles de bronze als agents que van salvar la vida d’un home que li estava agafant un infart. Va ser el propi ciutadà qui els entregava de les medalles.

Al final i va haver una sorpresa, amb el lliurament d’una felicitació també al cap de la policia, Albert Romero, per una persecució i detenció que va fer a un traficant de drogues que n’estava venent a un menor.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: