Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’han donat a conèixer els finalistes dels premis de relats eròtics DO Penedès 2017

La primera edició dels premis de relats eròtics DO Penedès ja té finalistes.

Aquest dilluns, al Palau Robert de Barcelona, s’han conegut els quinze finalistes d’entre els més de seixanta participants. Tot un èxit en paraules de la presidenta de la Fundació Futura Local, Ma Josep Tuyà.

Tuyà recorda que s’ha volgut incitar als escriptors perquè fessin relats amb el tema de l’erotisme en el sentit més ampli i especialment en allò que fa referència als plaers sensuals relacionats amb la vinya i el vi.

Així mateix tant el director del consell regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, com el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, van glosat durant els seus parlaments els múltiples plaers de la cultura del vi, en especial quan es marida amb una bona companyia.

A l’acte de presentació de finalistes els assistents van gaudir d’un tast de fragments a cura de Patrícia de Golferichs i Margalida Ripoll, directora de la revista Va de Vi.

En la primera edició dels premis de relats eròtics DO Penedès s’hi ha presentat 61 treballs, dels quals el jurat n’ha seleccionat 15 finalistes.

En acabar es va fer entrega a tots els finalistes d’una composició de l’artista Santi Presas al·legòrica de la vinya i l’erotisme.

La gala de lliurament dels premis se celebrarà a finals de novembre al Celler Can Rafols dels Caus, on es coneixeran els tres guanyadors.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: