Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Clownic es consolida entre el públic del gran Penedès

El festival Clownic ha tornat a posar Torrelles de Foix com a epicentre de les arts escèniques durant un cap de setmana.

La quarta edició del Clownic, dedicada sobretot als espectacles de carrer, ha comptat amb més d’una dotzena de propostes de tota mena que han omplert el poble d’art, teatre, humor i música. Les sensacions diumenge al migdia, un cop s’enfilava la recta final del cap de setmana, eren molt bones. Es constatava la consolidació de la proposta, amb més públic i de tot el gran Penedès.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrelles de Foix Sira Carbó ho explicava i destacava també les novetats d’aquesta edició: la incorporació del component solidari i una aposta pels espectacles adreçats al públic adult i la música.

El Clownic, així com la fira d’artesania i alimentació de Torrelles, quedaven inaugurats oficialment dissabte al matí amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa i prop d’una vintena d’alcaldes i alcaldesses de tot el Penedès.

La Coral del Foix, amb la seva actuació, donava pas a la inauguració de les exposicions que es podien veure a l’Ajuntament especialment per a l’ocasió. Una cercavila amb els balls torrellencs va posar el colofó a la inauguració i els espectacles van prendre el carrer.

Entre els propostes destacaven l’espectacle de Jordi Díaz ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’, amb el Casal Torrellenc completament ple, la companyia La Tal amb la seva ‘The incredible box’ o el concert de Lluís Gavaldà i Trau ‘Jugant amb els clàssics’.

Entre el públic, el públic familiar era el més nombrós. La Roser venia amb la seva família des de Vilafranca.

També els artistes valoraven positivament el festival i la fira. L’Adrià Viñas, de la companyia LePuant, hi havia presentat l’espectacle de clown ‘Tot sol… i núvol’.

L’alcalde del municipi Sergi Vallès destacava que el festival i la fira posen Torrelles al mapa i promocionen el poble i els seus productes.

A banda de tota l’activitat relacionada amb els espectacles, la fira artesana i la zona de gastronomia, l’acció solidària del Clownic, amb l’enlairada de globus vermells, va recollir 900 euros per la lluita contra el càncer infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: