Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú dóna suport a la convocatòria de l’1 d’octubre a la capital de l’Alt Penedès

El regidor de VeC Ramon Arnabat ha explicat aquest divendres en el decurs de la tertúlia política d’aquesta casa que dijous en assemblea van acordar donar suport a la cita de l’1 d’octubre.

Valorant la situació política actual, Ramon Arnabat ha explicat que VeC consideren que el govern del PP és el principal responsable de la situació actual; però també els partits que li donen suport. També ha lamentat que des de JuntsXSi i la CUP es posi tota l’oposició en el mateix sac, i ha posat de manifest la voluntat de debatre i diàleg de Catalunya Si que es pot.
Finalment ha explicat que des de VeC es donarà suport a l’1 d’octubre; però ha volgut recalcar que hi ha moltes coses en aquest procés que no s’han fet bé.
Arnabat comenta que el posicionament de VeC és que tothom pugui participar i emetre la seva opinió, tant a favor com en contra. Considerava important que hi hagués una alta participació, que permetés poder treballar a partir de l’1 d’octubre.
Vilafranca en Comú també considera que es viu un moment amb una important divisió política, i critica aquelles formacions que diuen parlar en nom dels catalans. Arnabat remarcava que Catalunya és molt plural i diversa, i que els seus ciutadans tenen maneres de pensar molt diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: