Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú debat sobre els possibles usos de la llosa del ferrocarril

Prop d’una cinquantena de persones van assistir dissabte passat al matí a les jornades informatives i participatives sobre els possibles usos de la llosa de la via.

Ton Salvador, membre de Vilafranca en Comú, explica que han escollit aquest format perquè els ciutadans ens hem oblidat de participar i insisteix que cal recuperar-ho.

A principis de l’any 2007 es va realitzar un procés de participació ciutadana sobre aquesta qüestió, en el que hi van participar més de 2.000 persones. Segons la coalició d’esquerres vilafranquina el projecte va acabar quedant en un punt mort i tots hem experimentat un procés amnèsia col·lectiva. Salvadó reivindica que la llosa és una molt bona oportunitat d’espai públic a la vila i crítica que el govern l’hagi destinat a places d’aparcament.

La jornada va comptar també amb professionals en matèria d’urbanisme. Un d’ells, l’arquitecte Bernat Hernández, va plantejar quatre possibles usos de la llosa de la via per cosir les dues parts de la ciutat que, segons ell, han quedat segregades.

Després d’una part més informativa, es va obrir el debat als assistents que van poder manifestar el seu punt de vista sobre aquesta qüestió.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: