Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Taller de cuina en anglès per a infants als Mercats Municipals de Vilafranca

Taller de cuina en anglès per a infants als Mercats Municipals de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat dues sessions de cuina en anglès per a infants. “Let’s cook having fun”, estarà impartit per Kids& Us Vilafranca, dins el seu programa Little Chef.

El dijous 21 de setembre, es farà per a infants de 3 a 6 anys al Mercat de la Carn i el dijous 28 de setembre per a infants de 7 a 10 anys al Mercat Sant Salvador. L’horari és de un quart de 6 a dos quarts de 7 de la tarda, i té un cost de 5€ per infant.
Es treballarà, de manera lúdica i mitjançant cançons, els noms dels estris de cuina, dels aliments, les estructures en anglès, etc. Es pretén també posar en valor l’alimentació saludable, els productes de la terra i de temporada, valors que ens aporten els mercats municipals.
Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: