Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia un cicle de grau superior d’animació d’activitats físiques al Milà i Fontanals

Aquest curs es presenta amb algunes novetats a l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca, la més destacada aquest cicle formatiu de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives.

El cicle, de 30 places, s’ha omplert i fins i tot hi ha llista d’espera. El director del Milà, Pere Martí, remarcava que les sensacions estan sent positives en aquest inici de curs, però que ja tenien clar que hi havia molta expectativa ja què fins ara calia sortir del Penedès per poder fer aquest cicle.
La formació que s’ofereix és molt variada, ja que com explica Martí, engloba tot l’ensenyament al voltant de l’educació física, sense centrar-se en un esport determinat. A més, en el cas del Penedès es podria fer algun tipus d’especialització lligada a la identitat del territori, per exemple relacionada amb l’activitat castellera.
Una altra opció seria fer dirigir activitats físiques a l’entorn del Penedès i lligades a l’Enoturisme.
En total son 2.000 hores, de les quals 1.600 son de continguts acadèmics i 400 de pràctiques en empreses del sector. Fran Gómez, professor d’educació física del Milà, comenta que les sortides professionals són diverses i interessants.
A l’hora d’impartir les diferents matèries, les sessions més teòriques es fan a l’Institut i les sessions més pràctiques en instal·lacions esportives municipals o per exemple també a les pistes del Club Tennis Vilafranca.
A banda d’aquest nou cicle, el Milà i Fontanals aquest 2017-2018 ha vist també incrementar un grup d’ESO i un de batxillerat; i la incorporació de l’itinerari formatiu específic per a alumnes amb discapacitat. Tot plegat els ha portat aquest curs a tenir més alumnes que mai al centre.
Aquest curs l’Institut Milà i Fontanals acull un total de 870 alumnes i un equip docent de 71 professors i mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: