Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles acull un recorregut per la trajectòria artística de Jaume Amigó

Amigó mostra per primera vegada ‘Les llibretes: El viatge del gest’, una selecció de quaderns d’apunts que ha anat confeccionant al llarg de la seva trajectòria.

L’artista escampa el seu treball, en diferents tècniques i disciplines, per diversos espais de Sant Pere de Riudebitlles, en una exposició organitzada per HD Riudebitlles.

Hi trobem dibuix, pintura, escultura, gravats, ceràmica i instal·lacions de llum que captiven i emocionen. Una exposició antològica d’aquest artista polièdric,que s’inspira en la natura i utilitza elements quotidians per convertir-los en art.

El treball de Jaume Amigó es caracteritza per un refinat llenguatge jeroglífic, de línies i formes senzilles, inspirades en utensilis quotidians o en la pròpia natura, com ara els núvols i les flors.
Les llargues estades al Japó, Marroc o Mallorca i els viatges a Àsia han deixat empremta en l’obra d’aquest artista polifacètic, que es pot veure a Sant Pere de Riudebitlles fins al 22 d’octubre de 2017.

A fi de poder veure millor les instal·lacions de llum de Jaume Amigó, s’ha modificat l’horari d’obertura de l’exposició ‘Camí privat’, que es pot visitar els dissabtes de 7 a 9 del vespre a l’Espai Satan, al Casal dels Marquesos, el Molí de cal Ròmul, el Molí de cal Xerta, HD Riudebitlles i l’ Hort de cal Querol.

Es poden concertar visites a les Escoles Velles, al telèfon 93 899 54 94.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: