Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Programació diversa i més facilitats en forma de nous abonaments

La nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori ve marcada per la diversitat i més facilitats en forma de nous abonaments.

L’Auditori Municipal acollia aquest dijous al vespre l’acte de presentació de la programació d’octubre a gener. Amb la presència de gairebé 200 persones, Anna Roig, cantant i integrant del grup Anna Roig i L’ombre de ton chien va ser la mestra de cerimònies de l’acte i va anar desgranant totes les propostes de la nova temporada.

Són dinou propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres les que conformen la nova programació: 6 de teatre, 11 de música, 1 de dansa i 1 espectacle multidisciplinar. La temporada comptarà amb espectacles i concerts avalats per la seva qualitat i protagonitzats per grans noms de l’escena, però també s’aposta per les produccions locals on intervenen actors i músics del Penedès.

També s’amplia l’oferta d’abonaments per facilitar que tothom pugui accedir als espectacles: hi ha, entre altres, un abonament de 2 o 3 espectacles amb un 25% de descompte; l’abonament de 4 a 6 espectacles amb un 35% de descompte; el de 7 o més espectacles amb el 50% de descompte o el de joves fins a trenta anys per a dos o més espectacles a meitat de preu.

L’acte de presentació va transcórrer intercalant les explicacions de la programació amb les intervencions de diversos artistes en format d’entrevista i actuacions en directe.

En l’apartat musical, Mishima, M. Del Mar Bonet, Derrumband, l’Òpera Jove, Inxa Impro Quintet, Estúpida Erikah i l’Orquestra de Cambra del Penedès són alguns dels noms destacats de la programació. En teatre, hi haurà grans produccions com ‘Els tres aniversaris’ o ‘Masacre’, així com propostes de petit format com ‘Refraccions’, de la Flyhard, o ‘Mrs. Browni’e, una obra de teatre musical. L’espectacle multidisciplinar ‘Federico García’, de Pep Tosar, és un dels imperdibles de la temporada. En dansa, es podrà veure l’espectacle ‘Zero’ de la companyia Humanhood.

La presentació va comptar amb la presència de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va obrir l’acte destacant la “qualitat de la programació” i el paper de les ciutats mitjanes com Vilafranca a l’hora d’oferir cultura a tots els públics.

Tota la programació i informació i novetats d’aquesta temporada es pot trobar a la web http://espectacles.vilafranca.cat. La venda per internet d’entrades i d’abonaments serà per a tothom a partir d’aquest diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: