Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Cartró ha presentat al Vinseum el poemari eròtic “Festí”

És el segon poemari eròtic de l’autor i forma part de la col.lecció “Tria Personal” de l’editorial Neopàtria.

Dijous al vespre, l’Auditori del Vinseum va acollir la presentació del darrer treball poètic del filòleg Miquel Cartró. L’acte, organitzat per la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol, va estar presentat per la Teresa Costa-Gramunt, escriptora i dissenyadora especialitzada en ex-libris,  i per l’escriptor Xavier Hernàndez, que han comentat l’obra amb el mateix autor. Cartró explicava que les protagonistes dels seus poemes són la sensualitat i la imaginació.

L’acte, a més, va comptar amb la participació l’actor i escenògraf Sergi Corbera, l’acompanyament musical del Roger Martínez al saxo i del cXavi Carbó, al contrabaix. També hi van col·laborar amb la dansa la Roser Blanch i el Josep Lluís Pujol; i la Clara Calvet i el Sebastián Riveaud pel que fa a la imatge audiovisual. El poeta i l’autor del llibre Miquel Cartró explicava que a la presentació busca crear una atmosfera especial combinant les diverses disciplines artístiques.

 

 

 

Comentaris

  1. Mercè Vidal Casas

    Felicitats per aquest llibre Miquel.
    Ja tens una venda feta .
    Ara a llegir i a imaginar.
    Una abraçada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: