Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat Penedès Garraf destina el romanent a inversions de millora

El ple de la Mancomunitat va aprovar destinar més d’1 MEUR a la renovació i millora de maquinària, instal·lacions tècniques, edificis i altres construccions que presenten dèficits funcionals.

També es podrà actuar en instal·lacions que han quedat obsoletes per la manca de polítiques de renovació i amortització de les instal·lacions productives. Amb aquesta aprovació es licitaran projectes d’obres ja aprovats, com ara la reforma i ampliació del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics, que remodelarà els patis existents i redistribuirà la zona d’atenció al públic i de treball intern del centre.
D’altra banda, part d’aquesta consignació pressupostària permetrà redactar plans estratègics que hauran d’establir, per a les properes legislatures, quines són les línies de treball de la Mancomunitat Penedès Garraf en temes prioritaris, com ara la gestió del cicle de l’aigua o la gestió dels residus municipals.
En el mateix Ple també s’ha aprovat la introducció de criteris per a una contractació pública socialment responsable en els àmbits d’actuació de la Mancomunitat. En aquest sentit s’introduiran tot un seguit de clàusules que tenen l’objectiu d’impulsar un model de contractació pública basat en l’ètica, la transparència, la sostenibilitat i la responsabilitat social.
En l’apartat d’informació, s’ha explicat en quin punt es troba el procediment de reforma dels estatuts de la Mancomunitat Penedès Garraf, així com del calendari previst per a finalitzar el procés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: