Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Espinguet comença els assajos el 3 d’octubre

L’Espinguet comença els assajos el 3 d’octubre

La coral infantil L’Espinguet de Vilafranca inicia l’activitat aquest mes d’octubre amb assajos tots els dimarts a la tarda, al Claustre de Sant Francesc.

La coral acull quatre grups de cantaires -menuts, petits, mitjans i grans-, segons l’edat del nen o nena, a partir dels 3 anys i fins als 18 anys.
L’Espinguet és una coral amb 50 anys de trajectòria que realitza anualment diversos concerts com el Concert de Nadal, el Concert de Sant Jordi i el Concert de fi de curs. Igualment, cada any participa i/o organitza d’altres concerts, intercanvis amb altres corals i col·laboracions puntuals amb d’altres moviments corals/musicals o amb l’Ajuntament de Vilafranca.
Les directores de la coral convoquen una reunió informativa per a pares i mares, aquest proper dimarts dia 26 de setembre, a les 7 de la tarda, al mateix Claustre de Sant Francesc. S’exposarà el calendari d’aquest proper curs i el funcionament dels assajos i concerts, així com aspectes de la formalització d’inscripcions, que són obertes al web www.lespinguet.org.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: