Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca impulsa un any més programes de suport a l’escolarització

Els programes serveixen per garantir el dret a la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.

D’una banda, destaca el programa d’ajuts a l’escolarització, que té per objectiu que l’alumnat amb dificultats econòmiques entre els 3 i els 16 anys pugui accedir amb normalitat a les sortides i colònies, l’activitat esportiva de piscina, el material escolar i els llibres de text.

Enguany han presentat la sol·licitud d’ajut a aquest programa 1.689 alumnes, dels quals obtindran l’ajut un total aproximat de 1.450, prop del 25% del total de la població escolar dels centres de la vila que viu a Vilafranca. Els centres educatius hi participen d’una manera activa amb la revisió i actualització de dades i s’ocupen de la certificació de les activitats de l’alumnat i la distribució d’ajuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: