Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos ajuntaments de l’Alt Penedès promouen convocatòries pacífiques per aquest vespre

Vilafranca, Sant Sadurní, Subirats, Torrelavit o Les Cabanyes han anunciat convocatòries pacífiques per aquest vespre, a les vuit, en defensa de “la democràcia i les institucions catalanes”

Les convocatòries s’han anat anunciant al llarg del matí després del que està succeint avui a Barcelona, amb l’entrada de la Guàrdia Civil a diverses Conselleries de la Generalitat i la detenció de l’equip que organitza el referèndum de l’1 d’octubre.

Vilafranca farà la concentració a les vuit del vespre a la Plaça de la Vila. Subirats convoca la població a la mateixa hora a la plaça de l’Ajuntament de Sant Pau d’Ordal, mentre que Torrelavit centralitzarà la mobilització a la Plaça del Casal. A Les Cabanyes, segons ha anunciat l’alcalde del municipi al seu compte a twitter, la convocatòria es farà davant l’ajuntament.
S’han fet concentracions també a Sant Sadurní, Sant Martí Sarroca, Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos, Castellví de la Marca, Avinyonet, el Pla, Gelida i La Granada.

Penedès TV oferirà avui un programa especial de seguiment de la jornada en connexió amb la Xarxa a partir de dos quarts de vuit del vespre. A les vuit farà una connexió en directe a la plaça de la Vila de Vilafranca, i el programa amb la Xarxa continuarà fins a les nou de la nit.

Comentaris

 1. Santi Soler

  I El Pla del Penedès, avui a les 20h.

 2. Xavier Ramos

  📣 CONCENTRACIÓ A FAVOR DE LES INSTITUCIONS CATALANES i LA DEMOCRÀCIA
  📅 Dimecres, 20 de setembre 2017
  ⏰ 20h
  🏫 DAVANT de l’Ajuntament de Castellví de la Marca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: