Dimecres, 23 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP engega una campanya per informar a la ciutadania d’on ha d’anar a votar el proper 1-O

Arrel de trobar-se algunes persones, sobretot gent gran sense accés a internet, amb dubtes d’on anar a votar pel Referèndum, la CUP ha començat aquesta campanya perquè ningú quedi desinformat

El fet que l’estat espanyol hagi impedit l’arribada de les targetes censals a les diferents llars ha fet que molts ciutadans encara no sàpiguen on poden votar el proper diumenge. Per tant, des d’aquest dimarts en horari de 10 a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda, la CUP rebrà totes aquelles persones que hagin tingut dificultats per accedir a aquesta informació. Tot i que en la majoria dels casos, els vilafranquins hauran de votar en els mateixos espais que ho van fer en comicis anteriors.

Des de la CUP es mostren molt contents per la resposta que està tenint la ciutadania envers del procés i asseguren que la gent no té por i està molt motivada per anar a votar diumenge. Recorden que en aquest procés ja no hi ha marxa enrere i asseguren que res impedirà que el poble pugui votar en el Referèndum del proper 1 d’Octubre. El local del grup municipal, al carrer Sant Jocund num. 4, romandrà obert per atendre els dubtes de la ciutadania de dimecres a dissabte i fins i tot el mateix diumenge per a qualsevol cosa que puguin necessitar els veïns de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Músics d'aquí
Anna Roig, cantautora
04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: