Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP engega una campanya per informar a la ciutadania d’on ha d’anar a votar el proper 1-O

Arrel de trobar-se algunes persones, sobretot gent gran sense accés a internet, amb dubtes d’on anar a votar pel Referèndum, la CUP ha començat aquesta campanya perquè ningú quedi desinformat

El fet que l’estat espanyol hagi impedit l’arribada de les targetes censals a les diferents llars ha fet que molts ciutadans encara no sàpiguen on poden votar el proper diumenge. Per tant, des d’aquest dimarts en horari de 10 a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda, la CUP rebrà totes aquelles persones que hagin tingut dificultats per accedir a aquesta informació. Tot i que en la majoria dels casos, els vilafranquins hauran de votar en els mateixos espais que ho van fer en comicis anteriors.

Des de la CUP es mostren molt contents per la resposta que està tenint la ciutadania envers del procés i asseguren que la gent no té por i està molt motivada per anar a votar diumenge. Recorden que en aquest procés ja no hi ha marxa enrere i asseguren que res impedirà que el poble pugui votar en el Referèndum del proper 1 d’Octubre. El local del grup municipal, al carrer Sant Jocund num. 4, romandrà obert per atendre els dubtes de la ciutadania de dimecres a dissabte i fins i tot el mateix diumenge per a qualsevol cosa que puguin necessitar els veïns de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt

Penedès Televisió

18:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
19:15
Vox populi
Mitjans de comunicació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: