Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana un posicionament consensuat de suport al referèndum i a l’administració local

Consideren que el ple del proper 26 de setembre hauria de mostrar el suport al decret d’alcaldia de cessió d’espais per el referèndum i de recolzament a les institucions catalanes.

El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vilafranca, Marcel Martínez, ha explicat en el decurs de l’espai El Contrapunt, que davant de l’actual situació que s’està vivint al país demanen que en el proper ple municipal, convocat per el dia 26 de setembre, es faci una declaració referendant i donant suport al decret d’alcaldia en què es cedien espais per a la celebració del referèndum.
Martínez considera que seria important aquesta mostra d’unitat de la majoria dels regidors del consistori vilafranquí, que recull deia, també un sentiment majoritari de la població de Catalunya que vol poder expressar-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: