Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Per cinquè any la Biblioteca de Sant Sadurní se suma al projecte biblioteques amb D.O

Per cinquè any la Biblioteca de Sant Sadurní se suma al projecte biblioteques amb D.O

Aquesta iniciativa pretén establir un maridatge de col·laboració entre la Biblioteca de la Denominació d’Origen i un celler del territori. La biblioteca de Sant Sadurní hi participa per cinquè any.

La biblioteca de la capital del cava, que les properes setmanes obrirà les portes al nou Centre Cultural de la Plaça Nova, s´ha sumat a aquesta iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat que dedica la seva atenció a les denominacions d’origen vitícoles catalanes, establint un maridatge de col·laboració entre la biblioteca de la Denominació d´Origen i un celler del territori.
Enguany el maridatge es durà a terme durant el mes d´octubre amb Caves Celler Vell, organitzant activitats de tot tipus al voltant del seu producte estrella, el Cava Brut Nature Reserva 2015. Per a l’ocasió també s´ha editat una contra etiqueta especial i una placa de cava commemorativa.
Les activitats s’iniciaran el dimecres 4 d’octubre a les 8 del vespre amb l’acte d’obertura del cicle i el lliurament del Premi de la 3a edició del Celler de Lletres. Es farà a la sala d’actes de la biblioteca.
El dissabte dia 7, a les 11 del matí i al pati de la biblioteca hi haurà un taller familiar amb el títol “La Corba camina i recull, taller de vidre naturalment creatiu”. El mateix dia a 2/4 de 6 de la tarda a la sala polivalent del CIC Fassina es podrà seguir el taller “El cava a la literatura” a càrrec de Xavier Lluís i Marc Montserrat de Calidoscopi Cultura.
Les activitats continuaran al llarg d’aquest mes d’octubre amb activitats diverses com ara tastos, tallers, conferències o concerts.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: