Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Boada ja és regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola des del passat 29 d’agost

Anna Boada ja és regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola des del passat 29 d’agost

Ha assumit les regidories de Serveis Socials, Sanitat i Escoles bressol, que eren les que ja ocupava Eva Ruiz quan van dimitir.

En un ple extraordinari de caràcter urgent, el 29 d’agost a la tarda Anna Boada prenia possessió com a nova regidora del grup municipal d’Alternativa per Olèrdola. Tal i com recordava en el ple el mateix alcalde, Lucas Ramírez, la presa de possessió s’ha produït després de la renúncia d’Eva Ruiz i un cop l’Ajuntament ha rebut les credencials requerides per a que Boada pogués ser nomenada.
Boada ha optat per prometre el càrrec “per imperatiu legal” i l’alcalde s’ha mostrat convençut que la nova regidora té ganes i il·lusió per tirar endavant les seves noves responsabilitats. Abans de finalitzar, la portaveu del grup d’ERC, Fina Mascaró, li ha donat la benvinguda a Anna Boada i li ha desitjat sort i encerts.
Un cop finalitzada la sessió tots els regidors del consistori han felicitat personalment a la nova regidora per la seva presa de possessió.
En un decret d’alcaldia signat aquest divendres 1 de setembre, l’alcalde d’Olèrdola, ha delegat en Anna Boada les regidories de Serveis Socials, Sanitat i Escoles bressol. Coincideix que les tres regidories que passa a assumir Anna Boada dins del govern municipal eren les que tenia sota la seva responsabilitat Eva Ruiz.
En el decret també s’ha procedit a nomenar Xavier Serramià com a nou 1r Tinent d’alcalde, càrrec que tenia Arantxa Torres. El decret especifica que quan l’Alcalde hagi d’absentar-se del terme municipal, serà substituït pel Primer Tinent d’alcalde quan no hi hagi una designació expressa del Tinent d’Alcalde que hagi d’assumir les seves competències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: